Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /home/inkbaron/public_html/thetattooedway.com/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Mezelf even voorstellen – The Tattooed Way

Mezelf even voorstellen

Indien je nog geen tattoo door mij hebt laten zetten, hier geen plannen voor hebt of me nog niet volgt op Instagram, zal je waarschijnlijk nog nooit van me gehoord hebben. Begrijpelijk ook, want hoewel ik in het dagelijkse leven gezien word als een extravagante, getatoeëerde en gepiercete vrouw, ben ik eigenlijk een workaholic met een grote liefde voor haar man (en werkpartner). Momenteel ben ik 23 jaar oud, ben ik in verwachting van ons eerste kindje en ben ik de gelukkigste vrouw die er op deze planeet rondloopt.

Mijn jong volwassen leven ben ik gestart in de richting geneeskunde, 3 jaar geleden koos ik voor een volledige ommekeer in mijn leven en nadat ik gestopt was met mijn studies, koos ik ervoor tattoo artiest te worden. Tot nu toe was dit de beste beslissing van mijn leven. Als tattoo artiest ben ik volledig open gebloeid en heb ik mezelf volledig leren kennen, mezelf leren appreciëren en streef ik elke dag om er iets goeds van te maken. Ik had nooit gedacht dat ik zoveel plezier en voldoening kon vinden in mijn werk.

Met deze blog wil ik een blik werpen op alle aspecten die je moet weten alvorens je getatoeëerd wordt of wilt leren tatoeëren.

Heb je leuke ideeën voor thema’s, laat het me gerust weten!

 

Om mijn artistieke social media te volgen : 

Instagram : Arlovahtattoo

Facebook : Arlovah Tattoo

Email : info@thetattooedway.com

0 thoughts on “Mezelf even voorstellen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: